Vzkazník 2024

Pozdrav

Ahoj táborníku, tak už jen 4 dny. Už se těšíme až nám budeš všechno vyprávět. Doufám, že se ti tam líbí a budeš mít plno zážitků. Všichni tě moc a moc zdravíme. Máma, táta, Tamara a Anima

Pozdrav z Brna

Ahoj Valinko, tak už se Vám to pomalu krátí a co nevidět budeš doma. Moc se na tebe těšíme ,ale teď si to ještě pořádně užij, ať máš na co vzpomínat. ( i za Nikolku :D ) Papa mamka a taťka

Pozdrav

Krásné poslední táborové dny, těšíme se na tebe v sobotu, vyzvedneme tě na táboře, ahoj máma, táta a Šuši

Pozdrav

Ahoj holky, tak už jdete do finále...a za chvíli jste doma. Užívejte ještě dny plné zážitků a sluníčka. Mějte se krásně. M + T ..Zdravíme všechny... :-)

Pozdrav do lesů

Ahoj Naty.
Posilat další poštu už nebudeme, už by asi nestihla přijít. Doufám, že jsi pohledy taky poslala, babičky se na ně určitě těší. Doma vše v pořádku, těšíme se až tu uděláš zase nepořádek :). Je to nezvyklé, když je všechno na svém místě. Užívej si táborovou pohodu, ještě ti sem napíšeme. Máma, táta, zvířátka.

Pozdrav

Ahoj Valinko, posíláme pozdrav z Blučiny! Určitě už se těšíš, až ty dva týdny dospíš doma v posteli, co? :D ještě si ale pořádně užij zbytek tábora a za chvíli se vidíme.
Pa. Nikča

Pozdrav ze Srbské

Ahoj Marťafone, doufáme že si to tam v posledních dnech užíváš. Už se na tebe moc těšíme. Tamara už v autoškole jezdila po městě a vše zvládla bez karambolu. Všichni tě pozdravujeme i babička ze strejdou.Pa, Máma, Táta, Aminka, Sněhulka a tvoje milovaná sestřička.

Pozdrav z Brna

Ahoj Vali , moc tě všichni zdravíme a přejeme hezký zbytek tábora. Těšíme se na tebe, pac a pusu mamka a taťka

Pozdrav ze Žebětínku

Ahojky Natulko, posíláme Ti moc a moc pozdravů z domova. Doufáme, že prožíváš na táboře spousty neopakovatelných zážitků a hlavně,že jsi tam spokojena. Tak si užívej i zbývající dny,měj se hezky,těšíme se až se vrátíš domů a vše nám budeš vyprávět. Zdraví všechny tety,strejdové, malá sestřenka a samozřejmě babička.

Zdravíme tábornice

Ahoj holky naše, zbývá posledních pár dní a jste doma. Počasí se vám už snad umoudřilo a budou už jen krásné dny bez deště. My se vrátili z víkendu v Březí, vaše kočka tam byla a pořád trávila čas u našeho sklípku. Stihli jsme kola i grilování a dnes váš oblíbený Rivec v Mikulově. Už se na vás moc těšíme, zdraví teta Jiřinka,Kačka i Eda.Posíláme pusu a mějte se parádně, zdravíme Elču i Naty.

Přidat nový příspěvek